Tervetuloa Jaakkolaan!

” Historian siipien havinaa, ihastuttavia sarvipäitä, retkiä tykkylumen vuoraamissa metsissä ”

Jaakkolan porotila on oikea porotila Luostotuntureiden kupeessa vain 10 minuutin ajomatkan päässä Luostolta ja puolentunnin ajomatkan päässä Pyhätunturilta. 70-vuotiaalla sukutilallamme vierailla on mahdollisuus oppia poron sielunelämästä, kurkistaa poromiesperheen arkeen sekä tutustua elävään saamelaiskulttuuriin. Talvella järjestämme erimittaisia poroajeluita, viemme vieraat pilkille tai metsästämään revontulia pororeessä mukavasti matkaten. Sulan maan aikaan toivotamme vieraat tervetulleeksi opastetulle tilavierailulle kuulemaan porotarinoita, ruokkimaan ihastuttavia kotiporojamme ja nauttimaan kampanisukahveja tunnelmalliseen kotaamme.

” Suloisesti lämmittävä takkatuli ison kodan keskellä, maukas illallinen lähimetsän antimista, herkistävää joikua ”

60-paikkaisessa tilausravintolassamme voi nauttia perinteisiä Lapin herkkuja höystettynä mieleenpainuvilla tarinoilla, herkistävällä joiulla ja voimakkaalla poronnahkarummun kuminalla. Tilallamme on myynnissä paikallisten kättentaitajien tuotteita, ainutlaatuisia matkamuistoja, lähiruokaa sekä laadukkaita poronlihatuotteitamme.

” Nähtävää ja koettavaa ympäri vuoden ”

Palvelemme sekä yksittäisiä vierailijoita, että tilausryhmiä ennakkovarauksesta ympäri vuoden ja tarvitsemme varauksen viimeistään edellisenä päivänä. Talvella järjestämme päivittäin useita poro-ohjelmia pienille seurueille, joten joskus poroajelulle saattaa päästä vaikka puolen tunnin varoitusajalla! Meillä voi myös piipahtaa ruokkimassa ja kuvailemassa poroja omatoimisesti, mutta varmistathan etukäteen, että olemme kotosalla ja hurmaavat sarvipäät tavattavissa.

Tee varauskysely