Sopiiko kotaravintolanne perhejuhliemme pitopaikaksi?

Kotaravintolamme on 60-paikkainen, joten se sopii mainiosti pienten tilaisuuksien järjestämiseen. Meillä on paljon kokemusta erilaisten ruokailuiden järjestämisestä. Vuosien varrella olemme järjestäneet mm. syntymäpäivä- ja hääjuhlia, pikkujouluja, teemaillallisia sekä muita erilaisia tilaisuuksia. Parhaimmillaan olemme järjestäneet ruokailun porotilan ympäristössä 250 yhtäaikaisesti saapuneelle vieraalle.

 

Onko ravintolanne esteetön?

Kota on esteetön ja kodan pihalla on vastavalmisteet wc-tilat, joinne pääsee vaivattomasti esimerkiksi pyörätuolilla.

 

Veloitatteko erikseen tilavuokraa ruokailun yhteydessä?

Veloitamme tilavuokraa 30e/h, mikäli ette osta ruokailun yhteyteen ohjelmapalveluitamme, kuten porotilavierailua, porosafaria tms.

 

Vuokraatteko vain tiloja?

Vuokraamme tilojamme myös asiakkaiden omiin pitoihin, juhliin tain muihin tilaisuuksiin. Otathan meihin yhteyttä hyvissä ajoin ja pyydä tarjous.

 

Laskutatteko tilatun vai paikalla olevan henkilömäärän mukaan?

Koska ruuat on valmistettu ja tilattu juuri teidän tilaisuuttanne varten, veloitamme tilatun henkilö-

määrän mukaisesti. Mikäli ruokailijoiden määrä muuttuu, siitä on ilmoitettava meille viimeistään edellisenä päivänä ennen klo: 18.00.

 

Jos ruokaa jää tähteeksi voisiko tästä muodostua iltapala tai voiko loput ruuat viedä kotiin?

Valitettavasti kumpikaan vaihtoehdoista ei ole mahdollinen. Elintarvikelaki kieltää meitä tarjoilemasta samoja ruokia uudestaan, mikäli ne ovat jo kerran olleet esillä. Samasta syystä emme valitettavasti

voi niitä antaa teille mukaan, sillä kylmäketjun katkeaminen on mahdollista.

 

Saako kotaravintolaan tuoda omia juomia?

Tästä on aina sovittava kanssamme erikseen. Voimme myös hoitaa ruokajuomahankinnat puolestanne etukäteen, jolloin lisäämme hintoihin katteen.