Kotakokkikoulu

Olemme järjestäneet kotakokkikouluja muutaman vuoden ajan, ja niistä on tullut lyhyessä ajassa huippusuosittuja erikoisohjelmia pienille ryhmille.

Kotakokkikoulun aikana valmistetaan kolmen ruokalajin illallinen puhtaista, paikallisista raaka-aineista porotilan emännän opissa avotulella. Alkuruuaksi valmistetaan kermaista korvasienikeittoa, pääruuaksi juureksia ja poron ulkofileetä punaviinikastikkeella ja jälkiruuaksi paistellaan lättyjä pienillä muurikkapannuilla. Lätyt tarjotaan jäätelön ja hillojen kera. Ennen ruokailua pöydät katetaan yhdessä Lappi-teeman mukaisesti, kotaan sytytetään kaunis kynttilämeri ja taustalle laitetaan soimaan herkistävää joikua. Illallisen nauttimisen lomassa porotilan emäntä joikaa ja kumisuttaa isoa poronnahkarumpuaan.

Kotakokkikoulu kestää noin 2,5 tuntia ja mukaan saa lopuksi reseptivihkosen. Minimiosallistujamäärä 4 henkeä, maksimiosallistujamäärä 20 henkeä. Kysy tarjous erikseen!