MIKSI VIERAILLA JAAKKOLASSA?

 

Jaakkolan porotila on täydellinen käyntikohde niin yksittäisille kävijöille kuin isoille ryhmillekin. Meillä on yli 20 vuoden kokemus poromatkailuyrityksemme pyörittämisestä, ja porojen parissa olemme eläneet ihan pienestä saakka. Meillä on oikea porotila, joten vierailullasi pääset ystävällisten porojemme lisäksi tutustumaan porotilallisten arkeen sekä nykysaamelaiseen elämäntapaan. Lumettomana aikana järjestämme porotilavierailuita, kotaillallisia, kotakokkikouluohjelmia, takkaporovaelluksia sekä erikseen räätälöityjä ohjelmia ryhmille. Talvella järjestämme erilaisia ja erimittaisia porosafareita, rekiretkiä ja pilkkisafareita porokyydein. Olemme idearikkaita ja luovia, ja pystymme vaivattomasti suunnittelemaan sellaisen ohjelman, joka tarjoaa sopivasti perinnetietoutta ja viihdykettä samassa paketissa. Vuosien aikana olemme suunnitelleet ja toteuttaneet esimerkiksi mitä mielenkiintoisempia ohjelmia yritysporukoille tai erityisohjelmia täysin ainutlaatuisia kokemuksia etsiville pienryhmille. Osa näistä ohjelmista on jättänyt ikuisen muistijäljen myös meihin itseemme ja niitä on ilo muistella vielä pitkän ajan jälkeenkin.

 

Meille on tärkeää kohdata asiakkaat yksilöinä, palvella heitä aidolla lappilaisella vieraanvaraisuudella ja pyrimme aina odotusten täyttämisen sijaan, ylittämään ne. Meillä vierailee vuosittain tuhansia kävijöitä, joista osa palaa vuosi vuoden jälkeen vieraaksemme uudelleen ja uudelleen. Olemme joustavia, ja kanssamme on helppo tehdä yhteistyötä, mikäli yhteistyökumppanimme arvostaa yhteistyötä ja noudattaa yhteisesti sovittuja pelisääntöjä. Teemme jatkuvaa yhteistyötä kymmenien eri matkanjärjestäjien kanssa ja osa asiakkuuksista on yhtä vanhoja kuin yrityksemme on.

 

Meidän yhteistyöverkostomme on laaja, joten pystymme palvelemaan tarvittaessa isojakin ryhmiä erilaisissa toiveissa. Jos jotakin ei ole mainittu sivuillamme, se ei tarkoita sitä, ettemme pystyisi sitä järjestämään. Olemme muun muassa taannoin järjestäneet kovasti kehutun tarinallisen teemapäivällisen 250:lle yhtäaikaisesti saapuneelle ruokailijalle toimivan yhteistyöverkostoomme nojaten. Lisäksi teemme yhteistyötä mm. paikallisten kuljetusyritysten kanssa, joten voimme tarvittaessa paketoida bussikuljetuksen ohjelmapakettiinne teidän työtänne helpottaaksemme.

 

Palveluidemme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Kehitämme osaamistamme jatkuvasti ja huolehdimme, että meillä on hyvät valmiudet toimia haastavissakin tilanteissa, vaihtuvissa sääolosuhteissa asiakkaiden ja eläimien parissa. Ensiaputaitojamme pidämme yllä vuosittain koulutusten avulla, jonka lisäksi annamme turvallisuuskoulutusta työntekijöillemme.